Понедельник, 26.06.2017, 14:00
Хранилище стандартовГлавная

Регистрация

Вход
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Категории каталога
ДСТУ [589]
Державні стандарти України
ГОСТы [20]
ГОСТ (Государственный стандарт) — одна из основных категорий стандартов в СССР, сегодня межгосударственный стандарт в СНГ.
Рекомендации [2]
СОУ [13]
ОСТ, ГСТУ [3]
Отраслевые стандарты, Галузеві стандарти України
ВСН [1]
Ведомственные строительные нормы
Нормативні акти [24]
НПАОП, ДНАОП, НАОП, ВДОП, НАПБ
КНД, КД [2]
Керівні нормативні документи
РТМ [2]
Руководящий технический материал
Другие [12]
Наш опрос
Насколько Вам надоели ресурсы с платным предоставлением нормативных документов?
Всего ответов: 2780
Главная » Файлы » Стандарты » ДСТУ

ДСТУ 1052-2005 - Гірчиця харчова. Загальні технічні умови
[ Скачать с сервера (144.7Kb) · Скачать удаленно (144.74 кб) ][Как открыть бесплатно скачанный файл] 02.01.2013, 20:13
Цей стандарт поширюється на гірчицю харчову (далі - гірчицю), виготовлену з гірчичного порошку або з зерен гірчиці з доданням соняшникової чи гірчичної олії, цукру, оцту, прянощів, кухонної солі та інших компонентів, передбачених рецептурою, і призначену використовувати як приправу до закусочних і обідніх страв.
Гірчиця призначена для реалізації в торговельній мережі і використовування на підприємствах ресторанного господарства.



Категория: ДСТУ | Добавил: merzlik | Автор: Владимир
Просмотров: 2889 | Загрузок: 1187 | Рейтинг: 0.0/0 |
Форма входа
Поиск
Друзья сайта
Статистика
Rambler's Top100
Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0
Copyright MyCorp © 2017